Búza

  • Búza Microgreen
  • Triticum aestivum

Kérem válasszon!


A csírákban értékes tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok vannak a szervezet számára. A búzacsíra számos A-, B-, C- és E-vitamint, valamint nagy mennyiségű vasat, foszfort, káliumot, jódot és rézet tartalmaz. A búzacsíra fogyasztása pozitív hatással van a szív munkájára, és lelassítja az öregedési folyamatokat. A búzacsíra saláták, saláták és szendvicsek kiegészítéseként ajánlott. A csírák előállítása: az öblített magokat meleg, forralt vízben áztassa 3-6 órán át, majd tegye egyenletesen a csírázó edény rácsára. Öntsön vizet a hálószintig, ügyeljen annak szisztematikus feltöltésére és pótlására, miközben a következő néhány napban megszórja a magokat. A csírákat üvegben is elő lehet állítani: az öblített magokat tiszta üvegbe öntsük, és néhány órán át öntsük őket vízzel. Ezután engedje le a vizet, Öblítse le a magokat, takarja le az üveget gézzel, kösse össze és tegye meleg, világos helyre. Öblítse ki a csírákat és ürítse le a vizet naponta kétszer. 3-4 nap elteltével a hajtások fogyaszthatók. 5-6 nap elteltével a búzacsíra elveszíti édes ízét.

Legnézettebb termékek

Legnézetebb termékek