Brokkoli

  • Calabrese Green Microgreen
  • Brassica oleracea var. cymosa

Kérem válasszon!


A csíráztatásra való vetőmagok mentesek: Salmonella spp., E. coli,Lysteria monocytogenes kórokzóktól.

Csírával ízesíthetjük salátáinkat, leveseinket, szendvicseinket, de akár egy szelet vajas kenyeret is. A csírák ásványi anyagokban, vitaminokban, enzimekben, valamint antioxidánsokban gazdagok.

A csíráztatás legfőbb szabálya: Ne álljanak a magok a vízben, de legyenek mindig nedvesek.

A magokat először le kell mosni, majd beáztatni néhány órára, utána pedig leönteni róluk a felesleges vizet. Ezt követően naponta kétszer át kell öblíteni a csírákat annyira, hogy éppen csak nedvesek legyenek. A magok ne legyenek túl sűrűn egymáson, mert úgy könnyen bepenészednek.

Gyorsan kész van a termés, mert csak néhány nap kell a csíráztatáshoz.

Nem csávázott vetőmag.

300 mag/1g.

Legnézettebb termékek

Legnézetebb termékek