Mungóbab

  • Mungóbab Microgreen
  • Vigna radiata

Kérem válasszon!


A csíráztatásra való vetőmagok mentesek: Salmonella spp., E. coli,Lysteria monocytogenes kórokzóktól.
Az egyik legfontosabb ehető hüvelyes növény, amelyet a legtöbb ázsiai háztartás fogyaszt. A szárazságtűrése és a rövid (kb. 70 napos) növekedési ciklusa miatt is kedvelik. A benne található fehérje könnyen emészthető, összehasonlítva a többi hüvelyes fehérjével.Nem okoz puffadástaz étkezés után. Csíráztatással is hasznosulnak azok az anyagok, amik csak hántolás vagy főzés után (például vas, cink, kalcium és magnézium).
A kínai hagyományos orvoslásban méregtelenítő,gyomor-bélrendszeri idegrendszer szabályozó hatást is leírtak róla.
Alacsony glikémiás indexű étel készíthető belőle, így hasznos a cukorbetegség és az elhízás csökkentésében.
A csírázott mungó bab hatékony májvédő szer és méregtelenítő.
link:https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6627095/
Nem csávázott.
6 mag/1g

Legnézettebb termékek

Legnézetebb termékek