Retek

  • Retek Microgreen
  • RAPHANUS SATIVUS var. sativus

Kérem válasszon!


A csíráztatásra való vetőmagok mentesek: Salmonella spp., E. coli,Lysteria monocytogenes kórokzóktól.

A csíráztatás legfőbb szabálya: Ne álljanak a magok a vízben, de legyenek mindig nedvesek.

A csírázó magok könnyen hozzáférhető vitamin- és ásványi anyagokat biztosítanak. A friss első pár levelei jellegzetes, enyhén sós ízűek, ezért a salátákhoz jól illik. Jól felhsználható a hús, a hal, a tojás, a tészta és a mártások. Az ehető retek gyökeréhez képest több vitamint (különösen az A, B vitaminok és C-vitamin) és ásványi anyagot (pl.: kalcium, foszfor, kalium, vas és magnézium) tartalmaznak. A rendszeresen fogyasztott retek csíra javítja a szervezet ellenálló képességét, táplálja a hajat és a körmöket, regerálja a bőrt és segít a légúti betegségek leküzdésében.

Nem csávázott.

100 mag/1g.

Legnézettebb termékek

Legnézetebb termékek