Étkezési paprika
- Bogyiszlói Kárász
- Capsicum annuum convar. grossum
Kérem válasszon kiszerelést!
Hazai tájfajta. A kárász paprika csüngő termésállású, két erű, pikánsan csípős, viszonylag vastaghúsú fajta, erőteljes növekedésű, átlagosan 12-18 db termést hoz.
Vastag húsa miatt hosszabban és természetesen lassabban adja le a nedvességtartalmát az utóérlelés során.
Termése éréskor zöldből pirosba vált. Az érés ideje megegyezik a többi fűszerpaprika faj idejére, augusztus 20. és az októberi fagyok között szüretelhető.
Utóérlelés és szárítás után kiváló minőségű őrlemény készíthető belőle.
Vastag húsa miatt hosszabban és természetesen lassabban adja le a nedvességtartalmát az utóérlelés során.
Termése éréskor zöldből pirosba vált. Az érés ideje megegyezik a többi fűszerpaprika faj idejére, augusztus 20. és az októberi fagyok között szüretelhető.
Utóérlelés és szárítás után kiváló minőségű őrlemény készíthető belőle.